glasilo kluba


01.12.2008.
Cacib Zagreb
Pretekli vikend je Zagreb bil gostitelj dveh mednarodnih razstav psov vseh pasem. Med 21 sar peji je zelo uspesno nastopila tudi Vaniti girl od kuce r, ki je v lasti nasih clanov Vanje in Bostjana Kneza. Vec v rubriki razstave! Cestitke za izjemen uspeh.
29.11.2008.
Novoletna večerja članov SKŠP
Kot vsako leto, tudi letos smo se clani SKSP zbrali ob koncu leta in v prijetnem okolju športnega centra Prodnik, ob odlicni hrani in pijaci, zakljucili leto , ki se poslavlja. Za nas je to leto bilo se posebej uspesno. Zato smo si tudi ogledali DVD o nasi specialni razstavi na kateri je pse ocenil sam resitelj pasme, g. Matgo Law iz Hong Konga. Zahvaljujemo se g. Slavku Tercetu, ki nam je ta DVD pripravil. Vsem tistim , ki se tokrat zal niste mogli udeleziti vecerje in vsem ostalim clanom in ljubiteljem pasme, zelimo vesele prihajajoce praznike. Clani SKSP!
10.11.2008.
Novoletna večerja!
Dragi člani! Slovenski klub za šar peje vas vabi na NOVOLETNO VEČERJO, ki bo v petek, 28. novembra, s pričetkom ob 19. uri v Centru Prodnik (zemljevid: http://www.prodnik.com/slike/lokacija_mapa.jpg). Kotizacija za večerjo znaša 15€ na osebo. Če ste vegetarijanec, prosim, da to navedete ob prijavi. Na večerji bo možno poravnati tudi članarino za leto 2009 (21€ za člane, 10€ za družinske člane). Namesto srečolova bomo tokrat zbirali denar za nakup klubskega transparenta in za zavetišče Horjul (npr. 5eur). Za zavetišče bomo zbirali tudi stare rjuhe, brisače. Prosim, da svojo udeležbo na večerji potrdite najkasneje do 25. novembra na email info@sharpei-klub.si ali secretary@sharpei-klub.si oziroma na telefonsko številko 041/714-497 (Mirjana) ali 041/632-842 (Jelena). Prisrčen pozdrav in vabljeni v čim večjem številu! Tajnica SKŠP Jelena Cvetković
09.10.2008.
USA Nationals 2008
V zacetku oktobra se je v Ft. Michelu v zvezni drzavi Kentacky odvijala najvecja razstava za sar peje na svetu, ameriska nacionalka. Prijavljenih je bilo 307 psov, ki tekmujejo v razlicnih razredih. Tako kot vsako leto, tudi letos je pred zacetkom Nacionalke, potekala regionalna razstava lokalnega sar pej kluba. Med udelezenci je nastopil tudi Golding Once Again, ki je v treh razredih zasedel odlicno 2. mesto. Najbolj uspesen je bil nastop v razredu sweepstakes od 12-18 mesecev starosti, kjer je med 21 samci zasedel 2. mesto. Iskrene cestitke lastnikom Evi in Marcosu!
09.10.2008.
Evropska razstava psov Budimpesta 2008
Nasa clana Vanja in Bostjan Knez stase s svojo sar pejko, Vaniti Girl od kuce R udelezila evropske razstave v Budimpesti. Bostjan je Mino predstavil v odprtem razredu, med 20 psicami sta zasedla odlicno 4. mesto. Iskrene cestitke!
   
  design, developed and maintained by Parlic Design © Copyright © 1999-2004 | All Rights Reserved